Loading...

Luotettava. Nopea. Ystävällinen.

Autamme kaikissa arjen tietoteknisissä haasteissa. Meiltä saat ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua vuosien kokemuksella.

Tietokonehuolto

Kauttamme huollatte laadukkaasti kaikki PC ja Mac laitteet. Useimmat huoltotyöt suoritetaan jo heti samana päivänä tiloissamme tai halutessanne teidän luonanne.

Lue Lisää

Tuki- ja asennuspalvelut

Asennamme ja huollamme kaikki laitteet käyttövalmiiksi paikan päällä juuri teidän tarpeittenne mukaan. Kaikki palvelut nyt helposti samasta paikasta.

Lue Lisää

Yrityspalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman korkeatasoisia IT-palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Laitteistot, huollot sekä toimistosovellukset kätevästi saman katon alta.

Lue Lisää

Soita 040 158 6886

Asiointisi ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Yritys

Tietoleppä tarjoaa korkealaatuisia palveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Haluamme auttaa kaikissa arjen tietoteknisissä haasteissa.

Alex Daniel Mehdi CEO

Daniel on yhtiön perustaja ja hänellä on usean vuoden kokemus erilaisista konsultointi, huolto- ja asennustehtävistä.

Asiakaslähtöisyys on kaiken perusta. Meidän visiomme on tarjota yksityisasiakkaille ja pk-yrityksille luotettavia IT-palveluita Avaimet- käteen periaatteella.

Keitä me olemme?

Tietoleppä kulki pitkään nimellä Kauniaisten Tietokonehuolto, joka perustettiin jo vuonna 2006. Alkuvuodesta 2016 oli aika uudistua ja parantua. Tietoleppä keskittyy yksityisasiakkaiden ja pk-yritysten tuki- ja tietokonehuoltopalveluihin tarjoamalla asiantuntevaa sekä monipuolista palvelua.

Miksi juuri me?

  • Meillä on vuosien saatossa ollut satoja tyytyväisiä asiakkaita.
  • Meidät tunnetaan erittäin hyvästä asiakaspalvelusta ja nopeudesta.
  • Palvelemme kellon ympäri 24/7 ja annamme kaikille huoltotöillemme 6kk takuun.
  • Kanssamme teille ei ikinä koidu yllättäviä kustannuksia.

Visiomme?

Haluamme, että kaikilla on helppo ja turvallinen pääsy tiedon pariin oli laite mikä tahansa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme paremmiksi ja meille asiakaspalaute on ensiarvoisen tärkeää. Olemme kasvava pienyritys, jolle laatu on tärkein prioriteetti.

Mielipiteesi on meille tärkeä